Kdo ga nima, želja po svetlo belih in zdravih zobih? Z  Denta Sealom se bo ta želja zdaj uresničila. Zobna pasta se mora izogibati nastajanju kariesa in zobnih oblog ter zapolniti mikrofakture v sklenini. To ni samo za izboljšanje občutljivosti sklenine, zobje naj bi bilo tudi veliko bolj belo.

Možnost beljenja zob je na voljo v tem dnevu. Toda doslej je skoraj nemogoče dobiti belejše zobe, ne da bi jih napadali. Torej, kaj je res za Denta Seal? Ali lahko zobna pasta zagotovi svetlejši učinek in obnovi zdravje vaših zob? Za vas smo raziskali in v tem pregledu poročali o rezultatih in samopreizkusu.

Kaj je Denta Seal?

Denta Seal je zobna pasta z učinkom polnjenja. Kot pri vsaki zobni pasti je skrb za zobe v ospredju. Tako se prepreči nastanek kariesa in zobnega plaka. Poleg tega je treba zobe zaščititi s posebno sestavino bakterij. Zobna pasta je namenjena krepitvi strukture sklenine in zagotavljanju naravne beline zob.

Kakšen je učinek?

Osnovo Denta Seal sestavljajo nanodelci hidroksiapatita. Ti delci so naravne sestavine našega sklenine, ki ji pomagajo krepiti. Lastnosti nanodelcev pozitivno vplivajo na zobe. Pomagajo zaščititi zobe in jih narediti manj občutljive. Obenem Denta Seal naredi zobe bolj bele.

V štirih preprostih korakih razložimo učinke Denta Seal.

1. korak:  Hidroksiapatit krepi strukturo sklenine in kristalizira. To daje zobam zdrav sijaj.

Korak 2:  Denta Seal ustvari zaščitni sloj, ki zmanjša občutljivost sklenine.

3. korak:  Poškodovana območja in luknjice so napolnjene z delci v zobni pasti, tako da bakterije ne morejo poškodovati sklenine.

Korak 4:  Zobje so okrepljeni proti temperaturnim nihanjem in zaščiteni pred barvili v kavi in ​​hrani.

Z recesijo dlesni in obrabljeno sklenino postanejo naši zobje še posebej občutljivi. Izpostavljeni zobni kanali izpostavijo živčne končiče zunanjim dejavnikom, ki povzročajo bolečino. S pomočjo nanodelcev so zobni kanali zapečateni in živci zaščiteni pred zunanjimi dejavniki. Ustvarjena zaščitna plast zmanjša občutljivost zob in lajša bolečino.

Nanodelci napolnijo neenakomerno sklenino, kar povzroči enakomerno površino. Zdaj lahko pravilno odraža svetlobo in obnovi naravno belino zob.

Naš zaključek Denta Seal

Po tem, ko smo nas obvestili o zobni pasti Denta Seal, smo navdušeni. V trgovini redko najdete zobno pasto, ki dopušča bele zobe, ne da bi napadli sklenino. S pomočjo Denta Seal-a je možna ne le odstranitev kariesa in bakterij, temveč tudi okrepitev zobne strukture in zmanjšanje občutljivosti zob.

Naš test Denta Seal

Za samopreizkus z Denta Seal Probadin Kathrin (32) je na voljo. Za nas je bilo še posebej pomembno, da ugotovimo, kako aplikacija vpliva na zdravje zob. Kathrin nima nobenih občutljivih zob, le da se je nekoliko ohladila.

1. teden:  Na začetku našega testa smo določili pravila s Kathrin. Posebej je treba omeniti, da je bilo Kathrin dovoljeno spremeniti vašo hrano nič. Kava in čaj bi se morala še naprej piti, saj to pogosto vodi do razbarvanja zob. Denta Seal je treba jemati dvakrat na dan 3 minute zjutraj in zvečer za 3 minute. Za ugotavljanje strele smo primerjali vaše zobe s testnim trakom. Drugi teden smo opravili pregled.

2. teden:  Kot smo razpravljali, je Kathrin prišla v našo prakso po 2 tednih. Povedala nam je, da lahko zobno pasto nanesemo enostavno. Ni mogla poročati o naraščajoči občutljivosti, zaradi česar verjamemo, da ne napada emajla. Dogovorili smo se, da bomo končni pregled opravili ob koncu četrtega tedna. Če pride do negativnih sprememb, nas mora Kathrin poklicati.

4. teden:  V zadnjem tednu smo pozorno pregledali Kathrinine zobe. Najprej in predvsem smo testirali občutljivost na toploto in mraz vaših zob. Pri tem smo opazili znatno izboljšanje. Da bi videli, kako dobro je bila odstranjena plaketa, smo izvedli test plakov. Deluje enako kot z zobozdravnikom: Zobje so obarvane s tabletami, pri čemer postanejo obstoječe obloge vidne. Tudi zobna pasta nas je prepričala. Nazadnje smo želeli zaznati spremembo barve zob. Zobje so zdaj skoraj 2 odtenki svetlejši.

Pred aplikacijo Denta Seal

Na naslednji sliki si lahko ogledate Kathrinine zobe pred začetkom Denta Seal. Bili so dobro vzdrževani, vendar so imeli značilno razbarvanje kave itd.

Po aplikaciji

Tukaj vidimo Kathrinsove zobe po 4 tednih uporabe. Razbarvanja so jasno odstranjena in le malo vidna. Tudi razpoke so dopolnjene z delci Denta Seal. Zobje so veliko bolj beli in imajo zdrav videz.

S svojim samopreizkusom z Denta Seal smo več kot navdušeni. Barva zob postaja svetlejša in zobje so bolj beli. Tudi struktura sklenine je bistveno okrepljena, zobje pa manj občutljivi. Tukaj lahko resnično govorite o odličnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Če ste tudi vi pridobili izkušnje z zobno pasto ali zdaj izbirate Denta Seal, bomo z veseljem slišali vaše zgodbe o uspehu v našem komentarju.

Kje lahko kupite Denta Seal?

Priporočamo, da kupite Denta Seal neposredno od proizvajalca. Po vsem svetu ima svoje objekte, da prevzame vaše naročilo. S tem se izognete previsokim stroškom dostave in v kratkem lahko prejmete pošiljko. Poleg tega dobite samo najboljšo vrednost za denar od proizvajalca in garancijo na originalni izdelek. Trenutno proizvajalec ponuja promocijo s popustom. Dobite 50% popusta in dobite zobno pasto za 49,00 EUR.

Ali je izdelek na voljo v Amazonu?

Denta Seal je zastopana tudi na Amazonki. To še enkrat potrjuje, da je kakovost za zobno pasto. Vendar je treba opozoriti, da je v obtoku veliko ponaredkov. Ti pogosto nimajo želenega učinka ali, v najslabšem primeru, lahko škodijo vašim zobom. Zato odsvetujemo naročanje od Amazon za Denta Seal. Samo pri proizvajalcu imate zagotovilo, da ne boste prejeli ponaredkov.

Katere sestavine so znane?

Glavna sestavina Denta Seal je sestavina hidroksiapatit. To je naravni mineral za kostno tkivo in zobe. Hidroksiapatit kristalizira in krepi strukturo sklenine, ustvarja zaščitni sloj in zmanjšuje občutljivost sklenine. Delci obnavljajo poškodovana območja in lasne razpoke, tako da bakterije ne morejo več poškodovati sklenine.

Ali ima Denta Seal stranske učinke?

Do sedaj ni znanih stranskih učinkov Denta Seal. Sam proizvajalec je testiral zobno pasto na Japonskem, pri tem pa varno zaščitil zobe. Pred uporabo preberite navodilo za uporabo in upoštevajte priporočila za uporabo. Če občutite spremembo občutljivosti, vas prosimo, da prekinete aplikacijo.

Pregled Denta Seal

Sprva smo bili zelo skeptični glede učinka Denta Seal. Zdelo se nam je zelo nerealno, da bi morala zobna pasta pozitivno vplivati ​​na zdravje zob in hkrati olajšati zobe.

Že po raziskavi smo zobne paste nekoliko bolj odprte. Proizvajalec se nam je zdel že od začetka zelo verodostojen. Pozitivni pregledi strank in izjave so nam tudi dali drugačen pogled na Denta Seal. Mnogi kupci so lahko poročali o uspehu in izboljšanju svojih zob.

Tudi mi smo bili zelo navdušeni nad samopreizkusom naše testne osebe Kathrin. Opazna je bila sprememba barve zob, ne da bi se napadla sklenina, občutljivost vaših zob pa se je izboljšala iz tedna v teden. Zato imamo jasno priporočilo o nakupu za Denta Seal

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *